Werk te Koop

Breaking news!

En vooral goed nieuws: eindelijk heb ik voldoende teken- en kunstwerken in portfolio om te gaan verkopen!

Op deze site zal ik werk dat te koop is (en wie weet zelfs een keer in de aanbieding!) plaatsen, met de prijzen erbij. Let op: prijzen zijn voor een standaardprint op Hahnemullerpapier van 30*40cm. Van elk kunstwerk verkoop ik maximaal 6 reproducties. Evt. lijsten, grotere formaten en andere wijzigingen komen tegen een andere prijs. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Hoewel al mijn werk uniek is, verkoop ik sommige werken ook daadwerkelijk als enige in zijn soort. Niemand anders heeft dit werk, ik maak er geen reproducties van. Hierbij staan de prijzen vermeld, deze prijzen zijn voor het werk zoals het is op dat moment. Evt. lijsten en andere wijzigingen (indien mogelijk!) komen tegen een andere prijs. Vraag ook hierbij gerust naar de mogelijkheden.

Ik maak ook werk in opdracht. Kinderprenten, tekeningen voor op geboortekaartjes, jubileumtekeningen. Dus heb je een leuke gelegenheid, vraag me even naar de mogelijkheden.

 

Mocht je een tekening van mij op een ander medium gedrukt willen zien, zoals een t-shirt of een kussensloop, dan kan dat bij sommige werken. Stuur me vooral een bericht!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s